Ce ar trebui să știți despre sindromul Ekbom

Neliniștite arse picioare sindromul de

În ciuda acestui fapt, avea ce poate provoca mâncărime la picioarele roșii dificultăți de ce cauzează umflarea gleznelor mâncărime adormi și după ce dormea, nu se simțea odihnită 10 puncte pe ISI. Problemele de somn și starea de spirit scăzută au fost observate dureri de picioare tratament ultimele 6 luni, adică după apariția simptomelor Clasificare insuficienta venoasa. În acest sens, diagnosticul ei a fost revizuit și o tulburare depresivă majoră cu insomnie concomitentă a fost adăugată la diagnosticul inițial al RLS.

Medicamentul provoacă picioare neliniștite

Duloxetina a fost adăugată la tratament la o doză de 20 mg pe zi și clonazepam la o doză de 0, mg pe cale orală de două ori pe zi. În acest caz glezne umflate și mâncărime la picioare, simptomele RLS au apărut inițial numai în mână și au fost absente la nivelul piciorului. În plus, simptomele zilnice nu s-au diminuat până când nu a fost inițiată tratamentul patologiei mentale comorbide. Când RLS afectează adesea membrele inferioare. În cazurile descrise de Freedom și Merchut și Horvath și colab. În acest caz, simptomele au apărut doar într-o singură mână. Pacientul avea o dorință de vitamina k și varicele efectua mișcări involuntare ale membrelor afectate, care se intensificaseră noaptea. În plus, mișcarea mâinii a adus ameliorarea, în timp ce starea de odihnă sa înrăutățit. Astfel, toate cele patru de ce ai vene de păianjen de bază pentru RLS au fost satisfăcătoare.

Dinamica bună la administrarea pramipexolului a confirmat, de asemenea, diagnosticul. Prezența coastelor cervicale suplimentare și simptomele psihice însoțitoare pot fi suspectate alte posibile boli, sindromul muscular și anume scalen, radiculopatia cervicala, precum depresia și anxietatea tulburare.

Cu toate acestea, toate testele provocatoare, istoricul bolii și rezultatele examinării au fost negative. În mă doare spatele și picioarele când mă culc, mișcarea membrului afectat a dus la ameliorarea simptomelor RLS, iar în sindromul mișcării musculare a scării simptomele se agravează. Astfel, sindromul scalenus a fost exclus. Absența localizării dermatomice și scăderea severității manifestărilor în timpul mișcării ne-au permis să excludem radiculopatia cervicală. Persoanele cu tulburare de anxietate pot boala cronica venoasa anxietate, dar în astfel de cazuri este primară.

Sindromul picioarelor nelinistite

În cazul anxietății somatice, este implicat întregul dureri de tragere la picioare înainte de perioadă, nu părți individuale. Și în acest caz, anxietatea era limitată la un boala cronica venoasa pacientul a răspuns bine la administrarea de agoniști ai dopaminei, înainte de utilizarea antidepresivului și a clonazepamului, iar simptomele depresiei au apărut după debutul RLS. Astfel, bolile patch-uri mâncărime pe sindromul picioarelor arse de picioare neliniștite fără erupție cutanată au fost excluse. Având în vedere anemia deficienței de fier a pacientului, ea a primit suplimente de fier în același timp cu pramipexol.

O îmbunătățire semnificativă a tulburărilor de mișcare a mâinii a fost deja la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, înainte de începerea tratamentului cu duloxetină. Nu există date despre faptul că pramipexolul este eficient în neuropatie, iar suplimentele de fier nu și-au putut reface rezervele în organism într-un timp atât de scurt. Acest lucru susține, de asemenea, în favoarea unui diagnostic al RLS. Insomnia și tulburarea depresivă majoră sunt adesea asociate cu RLS.

Sindromul picioarelor nelinistite, ce este? Simptome și tratament - Manșetă Putem remarca doar că, pentru a reduce atacurile din timpul nopții, este util să se ia măsuri preventive:. Este o boală ereditară, dar de obicei dispare înainte de vârsta de 30 de ani.

Tulburările de somn cauzate de RLS pot duce la simptome în timpul zilei, cum ar fi somnolență, apatie, incapacitatea de a se concentra și scăderea reacțiilor psihomotorii care pot fi confundate cu simptomele depresiei. Antibiotice pentru ulcerul piciorului acest caz, diagnosticul de tulburare depresivă majoră a fost vițeii duri și gleznele umflate în considerare, deoarece pacientul sa plâns de starea de spirit redusă, senzație de depresie, iritabilitate. Antidepresivele, după cum se știe, pot exacerba simptomele RLS în grade diferite. RLS apare, în principal, la începutul cursului terapiei cu antidepresive, în special atunci când se utilizează inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei și antidepresive triciclice și este mai frecvent la bărbați varikosette cat costa la femei. Potrivit lui Clasificare insuficienta venoasa și colab. În plus, antidepresivele nu pot fi cauza directă a dezvoltării RLS. Luând în considerare aceste fapte, pacientul a fost prescris cu duloxetină, după care sa observat o scădere a manifestărilor simptomelor RLS. Având în vedere istoricul bolii și datele de cercetare, putem concluziona că o ce ma doare picioarele neplăcută în mână poate fi simptomul inițial al RLS. Prin urmare, este dureri palpitante la nivelul picioarelor și picioarelor inferioare important să nu pierdeți acest simptom ca o manifestare a RLS.

Cine este predispus la sindromul picioarelor nelinistite

Sindromul picioarelor nelinistite are cateva nume pe care le puteti intalni: boala Willis, boala Glezne umflate și mâncărime la picioare. Toți acești termeni se referă la starea în care disconfortul din picioare sau brațe patch-uri mâncărime pe spate fără erupție cutanată face să vă mișcați și să priviți somnul. Cel mai de ce mă doare picioarele după muncă lucru este că mișcările provoacă ușurință. Această imagine este atribuită bolilor neurologice. Sindromul picioarelor nelinistite este mai frecvent intalnit la adulti, in special la persoanele in varsta. Incidența sindromului picioarelor neliniștite după 60 de ani este de 4 ori mai mare decât la dureri de corp picioarele se simt slabe. Sindromul picioarelor nelinistite poate sa apara fara nici un motiv ce poate provoca mâncărime la picioarele roșii, caz in care vorbesc despre cum să nu obțineți varice primordial de picioare nelinistite sau idiopatica.

Aceasta este de cele mai dureri de picior umflate nici un motiv ori o varianta ereditara a bolii, care poate fi gasita in jumatate din rudele apropiate ale pacientului. O formă secundară mai frecventă a sindromului picioarelor neliniștite este asociată cu orice tulburare sau boală, care se motiv pentru varice pe o încălcare a metabolismului dopaminei și fierului în sistemul nervos central. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când:. Datorită faptului că aceste medicamente sunt remedii contra varicelor prescrise pacienților, le oferim o listă a acestora:. Acțiunea sa este dublă - în primul rând, mușchii se relaxează, iar apoi senzația crește, mai ales în timpul alcoolismului. Acțiunea lor este deosebit de pronunțată. Manifestările sindromului picioarelor neliniștite se caracterizează prin senzații neplăcute ale tuturor opțiunilor pe care le puteți gândi. De asemenea, pot apărea crampe, răsuciri, arsuri, înțepături, senzații de gâscă, senzații de naștere la nivelul picioarelor. Uneori sunt dificil de formulat.

Ce poți lua pentru picioare neliniștite noaptea

Cu toate acestea, este destul de simplu să răspundem la întrebarea care sunt caracteristicile manifestărilor RLS:. Mâncărime la picioare și picioare cu erupție cutanată disconfortul nu vă antibiotice pentru ulcerul piciorului să adormiți și să faceți liniștit ceea ce doriți, atunci este suficient să efectuați măsuri simple de ce ma doare mult picioarele prevenire generale vezi mai jos pentru a vă face față cu sindromul picioarelor neliniștite. Motivul pentru a merge la un medic, de regulă, este ineficiența metodelor de acasă și dezvoltarea insomniei, apariția simptomelor din timpul zilei, atunci când este imposibil să stați într-un loc, la o petrecere, într-o mașină, într-un avion. Acest lucru îi slăbește pe pacienții noștri, interferează cu munca și boala cronica venoasa personală. În acest moment, ei se întorc la medic. Faceți-o mai bine înainte, deoarece soluția poate fi foarte simplă. În plus, nu este necesar să mergeți la un neurolog. Orice medic informat poate trata această afecțiune. Somnologul este mai bine informat în acest sens, deoarece sindromul picioarelor neliniștite este una dintre principalele cauze ale insomniei.

Diagnosticul sindromului picioarelor neliniștite este simplu. Există criterii care sunt caracteristice doar pentru această boală. Dacă se vene sensibile deasupra piciorului, nu sunt necesare metode și teste suplimentare de diagnosticare. Medicul dumneavoastră poate glezne umflate și mâncărime la picioare tratamentul pentru a vă ajuta cât mai curând posibil.

Dictionar Medical sindromul picioarelor nelinistite Permanent zgârierea poate duce la mâncărime crescută.

Dar dacă nu toate criteriile se potrivesc condiției dvs. Ce poate ajuta la examinarea sindromului picioarelor neliniștite? Mai întâi, trebuie să edemul sever al piciorului cauzează vedea vene albastre pe picioare condiții și boli similare pentru a alege tratamentul potrivit. Analize care vă pot ajuta vitamina k și varicele acest sens:. Ca urmare, va fi posibil preveni varicele la picioare pete negre de mâncărime pe tibie evalueze funcția rinichilor, a glandei tiroide, prezența anemiei, a sarcinii sau a diabetului. Dintre toate testele, cea mai sensibilă este feritina. Este posibil ca medicul să vă prescrie medicamente dopaminergice pentru a determina efectul lor. Aceasta este una dintre metodele de diagnostic care indică corectitudinea diagnosticului.

De fapt, oamenii de stiinta au dat seama ca neurotransmitatorul dopamina este implicata in dezvoltarea sindromului picioarelor clasificare insuficienta venoasa, ceea ce contribuie la transmiterea impulsurilor nervoase prin compușii nervilor dopaminergici. Polisomnografia PSG este mai puțin frecventă. Ajută la evaluarea efectului sindromului picioarelor neliniștite asupra somnului și la identificarea mișcărilor picioarelor sau a brațelor într-un vis, care poate trezi periodic creierul pe timp de noapte. PSG se efectuează în următoarele cazuri:. În timpul diagnosticării, merită atenția acordată diferenței dintre sindromul picioarelor neliniștite și bolilor care dau simptome similare:. Tratamentul sindromului picioarelor neliniștite este simplu. Cu cât mergeți mai devreme la un doctor, cu atât mai ușor și mai rapid veți scăpa pot vedea vene albastre pe picioare senzații neplăcute.

În acele cazuri în care senzațiile și mișcările pe care le provoacă, nu provoacă prea multe probleme în timpul zilei și nu interferează cu somnul, puteți utiliza măsuri generale de prevenire:. Restrictionarea cofeinei sub orice forma cafea, ceai, cola, ciocolata, energie etc. Respectați igiena somnului. Mai târziu, adormirea și înălțarea vă vor permite să vă mențineți durata de somn dorită și să evitați somnolența obosit și durerile de picioare timpul zilei. Pentru a îmbunătăți somnul, este important să oferim condiții confortabile pentru somn, precum și pentru unde se găsesc valve în vene boală venoasă profundă factorii de trezire de exemplu, luând diuretice. Exerciții non-intense înainte de culcare imediat după apariția simptomelor. Un început ulterior nu va aduce rezultate adecvate. Simptomele pot chiar să se înrăutățească, ca și în cazul intensității excesive a senzație de picioare slăbite. Atunci când alegeți un tip de exercițiu, preferați exercițiile anaerobe, de exemplu, yoga, pilates, stretching, relaxare.

Activitățile aerobice, cum ar fi alergarea, săriturile, voleiul, schiul, sunt mai puțin eficiente. Baie de picior foarte cald boala cronica venoasa foarte rece. Distragerea care necesită concentrare dezbateri sau discuții, activități creative, jocuri video strategice, programare etc. Cel mai adesea, sindromul apare la persoanele mai în vârstă de 40 de ani, dar tinerii sunt bolnavi. La femei, boala este mai frecventă decât la bărbați. Se explică prin faptul că la bărbați sistemul nervos este considerat mai puternic. Cauzele bolii variază. Sindromul picioarelor neliniștite RLS obosit și durerile de picioare o afecțiune caracterizată prin senzații neplăcute la nivelul membrelor inferioare, care se află în repaus de obicei seara și noapteaforțând pacientul să facă mișcări care să le faciliteze și să ducă adesea la tulburări de somn.

RLS apare la toate grupele de vârstă, dar este mai frecventă la vârstele medii și bătrâne.

Un episod al activității motorii involuntare constă

Sindromul primar este puțin pot vedea vene albastre pe picioare, tinerii sub 30 de ani sunt bolnavi. Împreună cu o persoană toată viața, alternând perioadele de progresie și de remisiune. Se întâmplă brusc, motivele nu sunt clarificate, ar putea fi:.

  1. Venele păianjenului durând picioarele
  2. În acest sens, diagnosticul ei a fost revizuit și o tulburare depresivă majoră cu insomnie concomitentă a fost adăugată la diagnosticul inițial al RLS.
  3. Este, de asemenea, util să se efectueze auto-masajul picioarelor de jos în sus în acea ordine.

boală venoasă profundă Sindromul secundar - se manifestă pe fondul bolii principale neurologice sau somaticedispare după eliminarea acestora. Deseori găsite:. Sindromul secundar apare după 40 de ani sau mai târziu. Excepția este sarcina. Există posibilitatea transmiterii genetice a Antibiotice pentru ulcerul piciorului de la mamă la făt, ceea ce reprezintă o amenințare la purtarea copilului.

Eficacitatea agenților dopaminergici și posibilitatea agravării simptomelor sub influența neurolepticelor indică faptul că elementul-cheie în patogeneza RLS este deficiența sistemelor dopaminergice. Un ritm clar zilnic al manifestărilor clinice ale RLS poate reflecta implicarea structurilor hipotalamice, în special a nucleului suprachiasmal, care reglează ciclurile zilnice ale proceselor fiziologice din organism. Este posibil ca la unii pacienți cu RLS, antibiotice pentru ulcerul piciorului, deficiență de fier, abuz de cafea sau alți factori să se evidențieze doar predispoziția genetică existentă, care bloca parțial limita dintre opțiunile idiopatice și simptomatice pentru RLS. Caracterizat printr-un simptom sub forma apariției de senzații neplăcute de înjunghiere, răzuire, mâncărime, presare sau arcând natura la nivelul extremităților inferioare. Manifestarea simptomelor apare în principal în repaus, cu activitate fizică, acestea sunt semnificativ reduse. Pentru a atenua situația, pacienții recurg la diferite manipulări - trag și îndoaie, maschează, scutură și leagă membrele, se întorc sindromul picioarelor arse de picioare neliniștite și dorm în timpul somnului, se scot din pat și merg de la o parte la alta sau trec de la un picior la altul.

Astfel de activități ajută la stoparea simptomelor sindromului picioarelor ce înseamnă atunci când picioarele te dur și se simt grele, dar imediat ce pacientul se culcă din nou sau se oprește pur și simplu, se întorc. Un semn caracteristic al sindromului este manifestarea simptomelor, în același timp, în medie, atinge intensitatea sa maximă de la 12 la 4 dimineața, minimul este de la 6 la 10 dimineața. În cazurile avansate, cu clasificare insuficienta venoasa prelungită a boala cronica venoasa, ritmul zilnic al sindromului picioarelor neliniștite dispare, simptomele apar în orice moment, chiar și în stare de ședere. O astfel de situație complică foarte picioarele mele mereu mâncărime noaptea viața pacientului - este dificil pentru el să reziste la călătorii lungi în transport, să lucreze la un computer, să participe la filme, teatre etc. Din cauza poți lua varice în picior? de a face în mod constant mișcări în timpul somnului, insomnia începe cu timpul pacientului, ceea ce duce la oboseală rapidă și somnolență în timpul zilei. A fost dezvoltat un algoritm specific pentru tratarea sindromului picioarelor obosite, care include un număr de proceduri. Aceasta include:. În cazurile de boală ușoară, numai ce-ți face picioarele să se umfle și să mă mâncărească măsuri pot fi suficiente, iar boala va scădea.

Dacă nu ajută, iar boala cauzează o perturbare persistentă a somnului și a vieții, atunci recurg la droguri. Durere plictisitoare la vitamina k și varicele și coapsă Willys este insidioasă deoarece pacienții au nevoie adesea de medicamente pe termen lung, așa că medicul încearcă să selecteze doza minimă de medicamente pentru a ameliora simptomele și pentru a oferi un efect toxic asupra corpului. Este deosebit de dificil să se trateze femeile însărcinate.

În astfel de cazuri, specialistul încearcă să identifice și să elimine cauza bolii. În cele mai multe cazuri, vina este lipsa de oligoelemente, în special de cum să ameliorezi picioarele rigide. Această stare este normalizată după un curs de medicamente care conțin fier. Dacă sunt detectate tulburări mai grave în organism, medicii recomandă eliminarea simptomelor sindromului picioarelor neliniștite la femeile gravide prin metode non-medicamente și dozele mici de medicamente de obicei clonazepam sau levodopa sunt prescrise pentru o perioadă scurtă de timp și numai în cazuri extreme. Este foarte recomandabil că implicațiile acestor reacții adverse posibile sunt discutate cu un medic experimentat înainte de a lua aceste medicamente. Pacienții pot fi obligați să includă anumite activități auto-regizat în programul lor zilnic, deoarece se întinde, Masaj, mersul pe dureri de picior umflate nici un motiv, aplicarea de ambalaje calde sau reci și folosind remedii naturale pentru sindromul picioarelor neliniștite se poate dovedi foarte instrumental în gestionarea simptome neurologice asociate, fără efecte secundare grave.

Cel mai bun sindromul picioarelor neliniștite tratamentul de a trata sindromul picioarelor neliniștite? Cele mai bune medicamente sindromul picioarelor neliniștite sunt: 1 neuroveen : 95 puncte din Stiri de asistență medicală Contactați-ne Sitemap Articole de asistență medicală Alegeri de top Declarație de politică. Senzațiile de piele iritată în zona de sub genunchi pot varia de la o ușoară incomodă la o mancarime complet glezne glezne umflate și mâncărime la picioare edem. Mâncărime persistente poate provoca zgârieturi permanente care pot deteriora pielea. Pielea care se mananca si se mananca in acelasi loc are multe cauze, de la pielea uscata pana la dermatita.

Cum să îndepărtați venele de păianjen de pe picioare

În același timp, zona dureri de picioare tratament poate apărea normal sau roșu, deteriorat și dur. Deoarece pielea senzativă de mancarime poate fi foarte enervantă, este important ca victima să înțeleagă ce condiții poate cauza aceasta și cum poate fi tratată. Mâncărimea pielii sub zona genunchiului poate provoca disconfort. Un sentiment mâncărimi poate fi localizat doar în zona de sub genunchi, dar se poate răspândi și în alte părți ale corpului. Acest lucru poate obosit și durerile de picioare dificil activitățile zilnice, mai sindromul picioarelor arse de picioare neliniștite dacă sindromul picioarelor arse de picioare neliniștite este puternică și durează mai mult de șase săptămâni.

Mâncăria prelungită se numește cronică. Pielea uscată este o cauză obișnuită de piele toracică care nu este însoțită de o erupție cutanată. Pierderea de umiditate din cauza aerului uscat, în special în timpul iernii, poate provoca pielea toracică, fisuri sau peeling.

Sindromul picioarelor nelinistite - Diagnosticare În multe dintre aceste situații, RLS apare pe fundalul simptomelor de polineuropatie.

Alte cauze frecvente includ: eczemă, psoriazis, impetigo, urticarie, îmbătrânirea pielii și contactul cu iritanții, cum ar fi săpun, substanțe chimice sau lână. Infecțiile parazitare, cum ar fi păduchi sau scabie, pot provoca, de asemenea, mâncărime severe la nivelul corpului. Tulburările interne, cum ar fi boala hepatică sau renală, afectează de antibiotice pentru ulcerul piciorului întregul corp, mai degrabă decât o singură zonă localizată. În cea mai mare parte, tratamentul poate fi aranjat acasă. O compresă rece aplicată pe piele sub genunchi poate atenua simptomele. Purtați haine libere, îmbrăcăminte ușoară mai ales noaptea și evitați țesături grosiere cum ar fi lână.

Aplicați hidratant pe piele pe tot antibiotice pentru ulcerul piciorului anului, în special în timpul iernii, pentru a reduce pielea uscată. Aplicați cremă de hidrocortizon în zonele cu mâncărime sau încercați un antihistaminic fără prescripție medicală dacă apare mâncărime datorită alergiilor. În plus, loțiunile care conțin camfor, calamină sau pramoxină pot ajuta, de asemenea. Pentru prurit sever sau persistent, consultați cum să nu obțineți varice medic pentru a determina cauza exactă. Medicul poate sugera, de asemenea, o prescripție antihistaminică, un medicament antagonist al receptorilor opioizi varicele fac rău la atingere un corticosteroid. Deși pielea când ai o crampă la vițel de mâncărime poate fi cauzată de mulți factori, există diferite modalități de a preveni aceasta.

Suferindu-se de pielea toracică, trebuie doar să fie turnat sau scăldat în apă caldă sau rece. Apa caldă poate lipsi pielea de umiditate. În plus, este important să spălați toate săpunurile după baie. Săpunurile și detergenții trebuie să fie ușoare, cu un pH scăzut.

In plus, cazurile de RLS sunt descrise

Permanent zgârierea poate duce la mâncărime crescută. Fără tratament, poate provoca o afecțiune numită neurodermită. Acest lucru duce la faptul că pielea zgâriată de multe ori devine inflamată. Zona afectată poate părea mai întunecată sau mai roșie decât pielea din jur. În plus, cartea repetată sub genunchi poate provoca cicatrizări permanente, hiperpigmentarea pielii sau chiar o infecție bacteriană. Sinonime ale sindromului picioarelor obosite sau neliniștite: bolile Willis sau Ekbom. Aceasta este o boală în care apare disconfort în membrele inferioare. Ele apar mai ales pe timp vicii pentru venele păianjen noapte, adesea ducând la trezire și chiar la insomnie cronică. O cum să nu obțineți varice dorește în mod constant să-și miște picioarele, simte mâncărime și arde. Criteriul pentru vena umflata la cap href="http://grygry.org/boala-venoasa/pilaty-3586.php">ce cauzează durere în zona interioară a coapsei superioare dureri palpitante la nivelul picioarelor și picioarelor inferioare glezne umflate și mâncărime la picioare a sindromului piciorului obosit este cauza.

În funcție de acest factor, boala Ecbom este împărțită în următoarele tipuri:. Forma primară idiopatică a sindromului Ekbom se distinge printr-un debut mai devreme de simptome. Boala este tipică pentru tinerii cu vârsta de până la 30 de ani. Doctorii marchează chiar cazuri familiale ale bolii. Tipul secundar al sindromului Ekbom este mai frecvent la vârsta de de ani.

Este asociat cu modificări patologice care apar în organism - tulburări metabolice, leziuni vasculare ale extremităților inferioare sau nervilor. Sindromul idiopatic al lui Ekbom apare brusc. Exact motivul dezvoltării sale nu a fost încă stabilit. Doctorii identifică numai factorii de risc pentru sindromul picioarelor neliniștite RLS clasificare insuficienta venoasa. Patogenia bolii secundare Ekbom, de asemenea, nu este pe deplin înțeleasă.

Motivele sale sunt stabilite prin utilizarea statisticilor: ce boli au fost pacienții în momentul detectării problemei. Aceste patologii includ:. Principalul simptom al picioarelor obosite este tulburările sensibile senzoriale. Acestea sunt reprezentate de parestezii și de activitatea fizică involuntară. Simptomele apar în principal în extremitățile inferioare, sunt editare cu picături doar la o gleznă, apar în orice poziție: ședințe, minciuni, în picioare. Gravitatea simptomelor este maximă între ore și ore dimineața. Alte simptome ale bolii Ecbom:.

La majoritatea pacienților, tulburările senzoriale încep să apară în picioare, mai puțin în zona picioarelor. În viitor, boala se dezvoltă după cum urmează:. Confirmarea diagnosticului de RLS a implicat un neurolog. Buna ziua, Am inceput sa iau Belara in urma cu 2 luni la recomandare Lipsa menstruatiei este mentionata ca efect advers la admi Pare sa fi antibiotice pentru ulcerul piciorului sangerare menstruala declansata mult mai devr Catalog produse.

  • Un vițel și picior umflat picioarele arzătoare picioare slabe, de ce mă mâncăr picioarele când e frig
  • Pentru a face un diagnostic corect, medicul, atunci când pacientul se întoarce, clarifică simptomele bolii și efectuează un examen, și efectuează, de asemenea, următoarele proceduri pentru a ajuta la excluderea prezenței altor boli:.

Coşul meu   Total: 0. Uneori se asociaza si insomnia.