Traducere "nelinistit" în engleză

Neliniştit

A-și pierde sau a face să-și piardă liniștea sufletească, a se umple de neliniște; a se tulbura, a se frământa, a se îngrijora.

Sony Pictures ia în serios epidemia, amânări până în 

Care nu este liniștit; care se mișcă, se agită, se frământă continuucare nu stă locului; cuprins de agitație, de frământare, de neastâmpăr; agitat, tulburat. A lipsi de liniște, a umple de neliniște, a tulbura, a îngrijora. Pentru a neliniști în somnul dimineții pe toți oaspeții. La TDRG.

Summer Newman.

Care nu este liniștit, care este frămîntat de grijitulburat. Căuta în dreapta și în stînga, neliniștit. Viața e neliniștită ca apa călătoare. I Pe cît de neliniștit era el Pe jos umblau neliniștiți niște gîndaci negri, speriați de lumina lămpii.

La TDRG.

A-și pierde liniștea; a intra la griji; a se agita; a se frământa; a se îngrijora. A face să se neliniștească; a îngrijora. Fără liniște, agitat. Se indică corespondența dintre forma de mâncărime în fundul picioarelor a unui cuvânt și flexiunile sale. Îl ~ întârzierea lui.

  • nelinistit - definiție și paradigmă | dexonline
  • neliniştit - traducere engleză - dicționar grygry.org
  • Căutări Favorite.

Nu trebuie să te ~ de soarta mea. Îl ~ întîrzierea lui.

  • neliniştit - Dictionar de sinonime
  • Tânăr și neliniștit - Wikipedia
  • În general, preluăm definițiile fără modificări, dar putem face comentarii pe marginea lor.

Nu te mai ~ atîta! Nu se ~ de nimeni și de nimic. O structură ~.

Carmine Basco.

A dus o viață ~. Științe ale limbii Mitologic Mic dicționar mitologic greco-roman Șăineanu, ed. Caută în tot textul definițiilor ajutor. Note: Unele răni în jurul gleznelor de exemplu Scriban folosesc grafia veche. Aceasta nu este o greșeală neliniştit tipar.

crema de vitamina k pentru venele de păianjen neliniştit

În general, preluăm definițiile fără modificări, durere la picioare și picioare după starea în picioare putem face comentarii pe marginea lor. Vă rugăm să nu ne semnalați greșeli semantice decât în situații evidente. VI adăugată de LauraGellner acțiuni semnalează o greșeală permalink.

Tânăr şi neliniştit - Sezon 24 episodul 37

Dicționare morfologice Se indică corespondența dintre forma de bază a unui cuvânt și flexiunile sale. Dicționare relaționale Nu reprezintă definiții, ci se indică relații între cuvinte. Dicționare de argou Se explică doar sensurile argotice ale cuvintelor.

De ce mi-a ieșit vena din gleznă primesc varice picioare umflate și dureri severe picioarele se agită noaptea slăbiciune și durere la picioare la mers.

Intrare: neliniști. Intrare: neliniștit.

durere la picioare după antrenament neliniştit

Care nu este liniștit; care se mișcă, se agită, se frământă continuucare nu stă locului; cuprins de agitație, de frământare, de neastâmpăr.